Totale multidereale maatregelen in de provincie Yunnan dragen de Union Power bij

Totale multidereale maatregelen in de provincie Yunnan dragen de Union Power bij

Totale multidereale maatregelen in de provincie Yunnan dragen de Union Power bij

Deze krant (Reporter Chen Changyun) Onlangs ging de Yunnan-provinciale federatie van vakbonden naar Mang City en lanceerde een warmte van warme activiteiten in het thema van "Hart Border Trade Union Love Workers".

Dit is een minderheid van de Hualic Work Union om de "vaste oppervlaktepidemische preventie" te helpen. Kong Guihua, de feestgroep van het Yunnan University-generaal, zei dat de provincie 65,4 miljoen yuan, inclusief de provinciale hoofdstad van 43,15 miljoen yuan heeft verhoogd, die wordt gebruikt om sterke zoon uit te voeren tot solide verdediging en epidemische preventie en controle First-line medewerkers bezochten condoleances en behandelingsactiviteiten, multi-angle, all-round, sterke officieren en tentoonstellingen van de eerste regel werknemers en andere diensten. Yunnan en Vietnam, Laos, Myanmar, grenzend, grens-epidemische preventietaken.

De provincie Yunnan is altijd een "vaste, zijepidemische preventie" geweest, omdat de focus van het verzenden van warme activiteiten, de waarheid is waar, benadrukt de grensbellen (stad) Eerste-lijn Public Security Police and Medical Personeel, die de vaccinatie en het Nucle?nezuurdetectie van de Vaccinatie en de Nucle?nezuurdetectie van de Vaccinatie en Nucle?nezuurdetectie benadrukt Een werknemer, markeert de eerste regel van werknemers die het Border Area Joint Defence Office, Whistle Card Point en Duty omarmen.

Op de Service heeft de provincie Yunnan tijdig de terughoudendheid, diepgaande ontwikkeling van psychologische services uitgevoerd, waardoor vrijwilligersdiensten worden uitgevoerd, gericht op het werk van de "vaste zijepidemische preventie", werk strak, moe, drukke druk en streven naar Service beveiligingswerk, actief decomprimeren en decompressie. Daartoe, meer dan 800 werknemers die deelnemen aan de behandelings- en recuperatieactiviteiten, de provinciale algemene organisatie, organiseert de provincie Unie psychologen, en hoogleraren gingen diep in de eerste regel, hielden meer dan 680 psychologische collegezalen en servicemedewerkers.

In termen van institutionele steun, in januari van dit jaar, heeft de provincie Yunnan "versterking van de opvattingen over de bouw van de grenslabels (steden) en de mensen in Yunnan provincie onder de nieuwe situatie versterken", om het governancesysteem en de governance te integreren Capaciteit van de grensnatie. Het instappunt is om het personeel van de vakbondsorganisatie te verbeteren, werknemers, servicemedewerkers te leiden en de wettelijke rechten van werknemers te behouden en meer dan 20 maatregelen voor 8 aspecten vast te stellen. Volledige ondersteuning voor grensbellen (stad) vakbonden, beleid, middelen, enz.

Volgens rapporten Dit jaar investeert het totale aantal fondsen in de provincie Yunnan fondsen 5,14 miljoen yuan, en elke township-industrie voor grensbellen heeft 20.000 yuan van financieringsubsidies gegeven. Het heeft 8,1 miljoen yuan ge?nvesteerd om de oorspronkelijke diepte armoede te ondersteunen Gestrappe gebieden en grenslabels en vakbondswerk, helpen grenzen. County (City) vakbond vormen kort bord, sterke zwakte en verbetering.

Tegelijkertijd heeft de provincie Yunnan altijd alle 25 grenzende provincies (steden) werknemersdienstposities opgenomen in de planning, gericht op het medewerkerscentrum van Jiangcheng, Kara, Jinghong, Tengchong, Mangshi en andere plaatsen, enz. Constructie, A Er is 99 werknemersstation vastgesteld in de grensschrijven (steden).

In de komende twee jaar, is de algemene algemene plannen van Yunnan om 46,8 miljoen yuan te investeren, de constructie van de bouwposities van de werknemers in grensschriften uitgebreid versterken.